Jó ebéd

bizony, fontos az is.
Szeretem a zöldségeket, lassan ráébredtem, hogy az ültetéssel menthetelenül elkéstem, de taln még lesz szerencsém. Addig is a zöldségesre vagyok utalva.

Mára egy kis cukkini spagetti jutott. (Azt hittem reszelővel is lehet szép spagettit produkálni, de nem sikerült. Állítólag viszont a zsülien reszelő alkalmas rá. Tényleg? Próbálta már valaki?)

Szóval, reszeljünk spagettire két cukkinit. Egy serpenyőben olíván futtassunk meg egy kanálnyi mandulamorzsát. Tegyük félre, a spagettit kb. két percig sütögessük, félretesszük ezt is. A serpenyőben megfuttetunk egy adag kockzott bacont, fokhagymát, csilit, majd visszatesszük a spagettit, sózzuk, borsozzuk.kicsit összerottyantjuk. A tányérba téve pedig meszórjuk a mandulamorzsával és némi parmezánnal.
Jó étvágyat!


Megjegyzések

  1. Én is rendszeresen csinálok cukkinispagettit és van is zsülien vágóm. Saját tapasztalat alapján a joseph joseph márkát ajánlom ebből: ugyanis anyukámnak is vettem egy kicsit olcsóbbat, de az nem vágott szép spagettiket, könnyen eltömődött és elcsúsztak a második-harmadik húzás után egymáson a "tészták". A joseph viszont szuper!
    A te receptedet is ki fogom próbálni - köszi a megosztást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet! Már meg is rendeltem. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések